Nieuwbouw project De Wieër in Sittard
Mijn plek in Sittard
Appartementen in Sittard

Luxe appartementen in Sittard

Modern wonen in een klassieke omgeving

In het historische hart van de binnenstad van Sittard komen 29 exclusieve appartementen in het nieuwbouwproject De Wieër.

Variërend van appartementen tussen de 85 en een penthouse van 187 vierkante meter. In De Wieër woont u te midden van levendig en authentiek Sittard met het comfort, de luxe en de ruimte wat u mag verwachten van een modern, nieuw appartement.

“Ultiem comfort en rust in het hart van de stad”
Ontwikkelaar Mulleners Vastgoed BV

Het plan De Wieër

Het beste van twee werelden: klassiek en modern

De Wieer staat voor modern en exclusief wonen in een stadse omgeving. U krijgt het beste van twee werelden: historie en nieuwbouw vormen samen een uniek geheel, midden in het centrum van Sittard. Midden in het bruisende hart van Sittard. U woont hier in een omgeving die geschiedenis ademt.

De Wieër biedt een grote diversiteit aan moderne appartementen op een historische plek in Sittard, vlak naast het voormalig Bisschoppelijk College. ‘Het Kleesj’, zoals het in de volksmond gekend staat, zal prachtig gerenoveerd worden tot een luxe hotel. Op de locatie van de voormalige parkeergarage ‘de Wieer’ komt het appartementencomplex met 29 luxe appartementen met in totaal 6 verschillende woningtypes.

Luxueus hotel

Het plan rond het voormalige Bisschoppelijk College - ‘het Kleesj’ - krijgt in 2019 een nieuwe invulling.

Het College zal na jarenlange leegstand eindelijk in al haar glorie hersteld worden. De prachtige architectuur van het gemeentelijk monument uit 1908 zal gerenoveerd worden om een luxueus hotel te huisvesten. Er komen zo’n 90 kamers, met bijbehorende voorzieningen als horecafaciliteiten, vergaderruimtes en facilitaire voorzieningen. De entree krijgt een opvallende moderne vormgeving die nauw aansluit bij het strakke design van De Wieër. De appartementen van De Wieër krijgen in de toekomst de mogelijkheid om gebruik te maken van deze hotelfaciliteiten.

De appartementen

Strak lijnenspel in De Wieër architectuur. Meer comfort, gemak en mogelijkheden met nieuwbouw.

De Wieër bestaat uit 29 luxueuze appartementen die over 5 verdiepingen verdeeld zijn, waarbij de bovenste twee lagen exclusief zijn voor twee penthouses. Op de begane grond ondersteunen imposante kolommen het gebouw, waardoor er enerzijds ruimte is voor parkeerplaatsen en anderzijds het prachtige zicht op het voormalige Bisschoppelijk College behouden wordt. De Wieër is zo ontworpen dat het contact met dit historische stukje Sittard behouden blijft. Zo komt de prachtige rode tint van het College terug in de façades van het appartementsgebouw.

Meer informatie

Stijlvol wonen op een monumentale locatie

  • Luxueuze appartementen met hoogwaardige afwerking
  • Ideale ligging in het centrum vlakbij winkels, restaurants en cafeetjes
  • Stadspark op loopafstand
  • Eigen parkeerplaats op het gelijkvloers
  • Ieder appartement heeft een ruim balkon
  • Mogelijkheid om uw eigen woonwensen te realiseren
  • Wonen met mogelijkheid tot hotelfaciliteiten
Mulleners Vastgoed

Vragen of interesse?
046 - 420 44 00